fbpx
Ring oss! 019-20 73 30

BigFoot Marine kit – det professionella valet för din båts finish!

Rupes BigFoot system har tagit polering på bilsidan till en helt ny nivå över hela världen. Nu lyfter man in systemet på marinsidan med helt nyutvecklade medel för gelcoat och marinafärger.

Grunden i systemet är fortfarande maskinerna med stora oscillerande rörelser som gör dem lätta att använda, bra på att ta bort repor och snabba att arbeta upp en hologramfri finish med hög glansfaktor.

Dessa maskiner har nu kompletterats med tre olika polermedel framtagna för marinpolering, fin, medium och grov samt en spraywax. Tillsammans med den speciellt utformade polersvampen, som finns i fem olika hårdheter, bildar detta en oslagbar kombination.

Vid en normal sliten båt räcker det med en enstegspolering med medium polermedel för att uppnå ett fullgott resultat.

Då maskiner, medel och polersvampar är utvecklade och utprovade att fungera som ett system så säljs Rupes Marine Kit förpackat i en väska klar för användning enligt nedan.

LHR21ES/MAR Marine Kit Premium är avsedd för mariner, båtvaruhus, tillverkare mfl. Basen är den lättarbetade maskinen LHR21ES som arbetar med en oscillerande rörelse på 21 mm. Maskinen är extremt lätt att arbeta med och ger ett hologramfritt slutresultat. Förutom maskinen så levereras kittet med 1 liter polermedel av vardera fin, medium, och grov, 2 polersvampar medium och 2 grova, 2 microfiberpads samt 4 microfiberdukar. Allt förpackat i en snygg väska.

LHR12E/MAR Marine Kit Gold passar lika bra för den kräsna båtägaren som för den professionella användaren. I detta kit är det LHR12E som är basen i systemet. Denna maskin arbetar med oscillerande rörelse på 12 mm och är lite mindre i storleken. Tack vare den mindre rörelsen så går det alldeles utmärkt att våtslipa med detta verktyg. I kittet ingår förutom maskinen, 1 liter polermedel av vardera fin och medium, 2 polersvampar vardera medium och fin, 4 microfiberdukar samt 500 ml sprayvax för den slutliga finishen av din båt. Allt förpackat i en snygg väska.

En officiell pressrelease från Rupes hittar ni här!

//WER