fbpx
Ring oss! 019-20 73 30

Cubitron II free sample inside!

Från och med idag, den 16/2, startar WER i samarbete med 3M en kampanjaktivitet som kommer att sträcka sig över hela år 2015. Vi kallar den ”Cubitron II free sample inside!”. Vän av ordning ställer sig naturligtvis den relevanta frågan, vad är Cubitron II free sample inside?

Cubitron II är samlingsbegrepp för 3M’s slipprogram med precisionsformade slipmineraler eller Precision Shaped Grain (PSG). En samling produkter som utmanar vår uppfattning om avverkningshastighet, skärförmåga och livslängd. Slipmaterialet i Cubitron II består av vertikalt orienterade, precisionsformade trianglar av keramisk aluminiumoxid. Dessa självskärpande trianglar är konstruerade att brista på sådant sett att det ständigt bildas nya supervassa eggar och kanter. Till skillnad från konventionella slipkorn, som med sin ojämna och kantiga form plöjer genom arbetsstycket, så skär Cubitron II igenom det. Detta gör att du kan slipa både snabbare och kallare.

”Cubitron II Free sample inside” är ett samarbete mellan WER och 3M där vi ger er möjligheten att prova på Cubitron II sortimentet. Nu under Q1 och Q2 så skickar vi med ett varuprov på Cubitron II vid köp av kap-, nav- och rondellslipmaskiner. WER’s sortiment av vinkelmaskiner och rondellslipmaskiner hittar du här på vår hemsida under tryckluftsfliken. För mer information om Cubitron II, klicka här! Om du har frågor eller funderingar om Cubitron II eller om kampanjaktiviteten så hör av er till oss på WER på 019-207330.

Håll utkik efter stickern!

//WER