fbpx
Ring oss! 019-20 73 30

Nya Rupes UHS är här!

UHS Easy Gloss är ett helt nytt polermedel i BigFoot serien från Rupes, avsedd för att användas med den nya UHS polersvampen.  Tillsammans är de avsedda för att bemästra mycket hård klarlack. Det är en enstegsprodukt som tar bort repor och skapar finish i toppklass på samma gång.

UHS Easy Gloss enstegssystem är ett medium aggressivt system med utmärkt slutfinish som är fri från silikon och fyllmedel.  Bland annat tyska biltillverkare använder en erkänt hård keramisk klarlack vid fabrikslackering som ofta kräver lång korrigeringstid i flera steg även för en professionell rekondare. UHS Easy Gloss är det självklara valet till hårda klarlacker.

UHS Easy Gloss : Modernt lättjobbat Polermedel för tuffa keramiska klarlacker. Förenar medium aggressivitet och mycket hög finish i samma produkt. Skall endast användas tillsammans med UHS gråa polersvamp och maskiner i BigFoot konceptet.

UHS Easy Gloss polersvamp : Tillsammans med UHS polermedel förenar detta hög avverkning med exceptionell slutfinish. UHS Easy Gloss polersvamp fungerar utmärkt även med BigFoot polermedel zephir, quarz eller keramik.

UHS Flyer
UHS Easy Gloss polermedel
UHS Polersvamp 100mm
UHS Polersvamp 150mm
UHS Polersvamp 180mm