fbpx
Ring oss! 019-20 73 30

Pressmedelande: Jason Rose kommer till Sverige

En av polerings- och detailingvärldens mest kända profiler, Jason Rose, kommer till Sverige för att utbilda i polering på första Svenska BigFoot konventet i Örebro.

Uttrycket ”inget jobb är det andra likt” torde vara normalstadiet för en polerare. Hans värld är en värld fylld av vägval, skiftande förutsättningar och massvis av produkter. Ska man köra roterande eller oscillerande? eller kanske roto-excenter? Vattenbaserat, diminishing, non-diminishing? Alldeles oavsett vilken metod som du tycker fungerar bäst så är mer kunskap om hantverket polering det bästa sättet att säkerställa ett bra resultat.

Den 11 Mars 2017 kommer det första BigFoot konventet till Sverige. BigFoot konventet såg europeiskt ljus för första gången i Norge, hösten 2015, och har på väldigt kort tid blivit en jätte succé världen över. Här erbjuds deltagarna en chans att få träffa och lära sig av de stora poleringsprofilerna i världen, samt prova det senaste produkterna ur RUPES poleringsportfölj.

Eventets stora dragplåster är amerikanen Jason Rose. Jason är välkänd i branschen och har över 35 års erfarenhet av polering. Hans karriär började efter high school med en egen biltvätt och polerverkstad. Efter det så jobbade han i 20 års tid på Meguiers som deras Global Technical & Training Manager och nu som chef för RUPES utbildningsprogram globalt. En resumé som talar för sig själv med andra ord.

Konventet kommer hållas i centralt belägna CV-hallen i Örebro och är öppet för alla besökare.

För den senaste informationen om BigFoot konventet följ oss på facebook:

WER: https://www.facebook.com/wer.agenturer

BigFoot konvent: https://www.facebook.com/events/1528991577130989/

För att boka din biljett klicka här!