fbpx
Ring oss! 019-20 73 30

Uppladdning inför Automässan 2020

Även fast det kan tyckas vara långt kvar till januari så kan vi inte låta bli att redan nu börja peppen inför Automässan 2020!

Om du aldrig varit på Automässan tidigare och funderar på om du borde ta dig dit så är svaret ja! En chans att träffa massa trevliga människor och mingla i inspirerande miljö vill man ju inte missa. Om dessutom svaret på frågan ”jobbar jag med fordon eller fordonsrelaterade produkter?” också är ja så är svaret definitivt JA! 

Automässan är Nordens ledande mötesplats inom service- och fordonverkstadsbranschen. Här samlas branschens alla specialister och visar upp det senaste inom digitalisering, verkstadsutrustning, reservdelar, plåt och lack, däck och fälg samt tillhörande stödsystem för både lätta och tunga fordon. Till Automässan kommer besökare från över 30 länder och det här är det perfekta tillfället att göra affärer, träffa experter och utbyta erfarenheter med kollegor från när och fjärran.

Automässan arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg den 15 till 18 januari 2020. För att komma in behöver du en biljett som du helt kostnadsfritt kan beställa här:

Klicka här och beställ ditt entrékort till AUTOMÄSSAN 2020 15 - 18 januari 2020

Hoppas att vi ses på Automässan 2020!!

//WER